lördag 21 april 2007

Kongressa


En av höjdpunkterna med det politiska arbetet är när vi möts i kongresser och diskuterar hur vi vill att samhället ska utvecklas i framtiden. Dagens länskongress var inget undantag! Britta Lejon höll ett anförande som med stor träffsäkerhet ställde de riktiga och viktiga frågorna. Hon gjorde det med ödmjukhet, känsla och engagemang och debatten som sen följde var en kavalkad av angelägna bidrag för att staka ut viktiga ställningstaganden för ett bättre samhälle!

Andrine Lood (bilden) talade till kongressen om utsatta barns uppväxtvillkor. Sättet hon gjorde det på fick många att gratulera oss i Värmdö till att hon valt att flytta till just vår kommun. Det går envisa rykten om att hon står på tröskeln ut i bloggvärlden också, jag lovar såklart att återkomma när jag vet något mer!

Vi var åtta Värmdöombud, Anna, Lars, Andrine, Krister N, Käte, Peter E, jag och Manuel som fick politiska godbitar en hel dag. "Desserten" gick inte av för hacker den heller, middag i glada vänners lag, med komiker och musik. Och med inspirerande ord av Mona som suttit och lyssnat under eftermiddagen och kvällen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hade det varit ngn krut i Figge och SVT så hade de gjort med Mona vad de gjorde med GP.

Annika Andersson Ribbing sa...

I det fallet skulle nog många tycka att ett fel inte blir mindre fel för att man gör det en gång till..