lördag 15 december 2007

Kommunallsmäktige

J har mycket att rätta dessa dagar. Prov och inlämningsuppgifter trängs på lilla arbetsbordet. Ett prov handlar om hur kommuner styrs. Plötsligt brister han ut i storskratt.

-Kommun-allsmäktige..!

Det är svaret på var besluten i en kommun fattas.

Tja, i Värmdö känns det som vi har en kommun-allsmäktig iallafall, så helt fel är det väl inte. På onsdag är det dags igen!

4 kommentarer:

Daniel Mathisen sa...

Saker bör kallas vid dess rätta namn :)

Kjell-Åke Persson sa...

Annika, hej!
Jag råkade av en tillfällighet titta in på din blogg, men måste tyvärr konstatera att den är svårtläst. Det handlar inte om dina texter, utan om ditt val av bakgrundsfärg och andra färger. Tänk på det, så återkommer jag som läsare. Är rätt säker på att många andra utan hundraprocentig syn håller med.
Gott nytt år önskar en snart pensionsfärdig f.d. lokalredaktör med cirka 400 fullmäktigemöten (apropå ämnet för din blogg) i olika kommunerr i bagaget - och som skriver det här i all välmening.

ingaröbo sa...

instämmer med båda föregående skribenter....
Ser fram emot fler "bloggar"

Annika Andersson sa...

Hej Kjell-Åke!
Stort tack för dina synpunkter. Eftersom du slank in under julmånaden råkade du ut för precis det du beskriver, en inte helt lättläst färgsättning. Det var min julförtjusning som tog överhanden och därför blev bakgrunden röd trots nackdelarna.. Nu är dock julen över och rödfärgen har fått lämna plats för den ljusaste grå (vilket matchar vädret dessa eländigt mulna dagar..!). Hoppas du har vägarna in igen!

Daniel och Ingarö - god fortsättning, vi ses!!