tisdag 4 december 2007

Starkt gäng

Tisdag kväll. En kväll med familjen. E har just sagt godnatt och ligger med söta örat på kudden. J konkurrerar med Äpplet (datorn) om utrymmet i mitt knä i soffan. Han läser Houranis "The history of the Arab peoples".

Jag tänker på gårdagskvällen. Vi hade medlemsmöte med närmare fyrtiotalet medlemmar närvarande. Stefan Carlén, chefsekonom på Handels, som var sekreterare i Värmdös "Kriskommission" för sex år sedan, var huvudtalare. Denna gång på temat "Ett år med Reinfeldt". Jag har skrivit om honom och hans iaktagelser förut. Om du är nyfiken kan du läsa en längre artikel i magasinet Ordfront nr. 9.

Vi utsåg också vårt gäng till nämnder och styrelser för nästa år. Det som slår mig nu, kvällen efter mötet, är vilket starkt gäng vi har. På mötet fanns två tidigare statssekreterare, den ena i miljöfrågor, den andra i kommunikationfrågor. Två professorer i vitt skilda ämnen liksom föräldralediga pappor, kommunikations- och pr-experter, öbor, lantmätare, taxichaffisar och skådespelare. Allt i en salig blandning. Många starka personer påväg in i kommunpolitiken. Det är bra. Och viktigt!

Inga kommentarer: