onsdag 25 augusti 2010

Dags att ge klara besked!


En intensiv vecka vill jag lova. Igår kickade vår Slussen-kampanj igång! Vi kommer att berätta för alla Värmdös pendlare hur vi vill se framtiden för de som pendlar, hur Slussen utvecklas bäst och hur vi vill att det ska fungera under den långa ombyggnadsperioden. Två dagar i veckan fram till valet finns Värmdösossar på plats och samtalar med Värmdöresenärer.

Ungdomslistan har jag redan skrivit om. De, ungdomarna, kommer låta höra om sig veckorna som kommer, med idéer och förslag om hur Värmdö ska utvecklas.

Imorgon startar vår skolkampanj. Vi vill berätta för alla elever, föräldrar, lärare och personal hur vår vision för Värmdös skolor ser ut. Den handlar inte bara om fluffiga mål. Vi beskriver också konkret hur vi ska nå de höga ambitionerna. Därför kommer vi att besöka förskolor och skolor för att diskutera med föräldrar och personal. Vi startar hos en av de fristående förskolorna imorgon och en skola därefter. Jag kan också flagga för en skoldiskussion/debatt som kommer att hållas nästa måndag kväll, den 6 september i Ösbyskolans matsal klockan 18.

Hoppas vi ses!

Inga kommentarer: