måndag 25 maj 2009

Mycket resursskola nu


Minutrarna i telefonen är många dessa dagar och det handlar om resursskolan.

På s-gruppen ikväll inför fullmäktige på onsdag, kom vi överens om att ställa ett antal sk. "frågor" till de ansvariga i (m)ajoriteten med Peter Bondesson (FP) i spetsen.

Är du intresserad att höra diskussionen så är fullmäktige öppet för alla som vill komma och lyssna. Vi håller till i Gustavsbergsteatern på onsdag och vi startar mötet med just frågestund mellan klockan 18-19.

Nu ska jag förbereda mig inför möte med föräldrarådet imorgon bitti. Vill du läsa mer om resursskolan och hur vi socialdemokrater ser på saken, läs med fördel Auroras inlägg från härom dagen.

(Aurora på bilden satt med i grundskolenämnden förra året och var precis som vi andra i s-gruppen starkt kritisk till tågordningen fatta beslut först och ta reda på konsekvenserna sen).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Annika,

Ska man tolka sista punkten i Auroras inlägg som något slags vallöfte från (S) inför nästa års valrörelse i kommunen i den här frågan? Skulle vara mycket intressant att veta för oss väljare.

Hälsningar Ulrika

Annika Andersson Ribbing sa...

Hej Ulrika!

Vi slåss för att ska finnas en resursskola i Värmdö i framtiden. Om det blir ett vallöfte och exakt hur vi vill att det ska fungera måste vi få återkomma kring i samband med att vi presenterar vårt program. Men jag skulle bli förvånad om inte detta är en de frågor vi särskilt vill lyfta fram.


Annika