fredag 5 december 2008

Den tappraste kvinnan..


..i år stavas L-O-T-T-A.

Det berömda vattnet gick natten mellan tisdag och onsdag. På tredje dygnet kom han så tillslut efter oändliga vedermödor ut. För oss som känner min syster och är närmare förtrogna med hennes resa är detta inte bara fantastiskt. Det är långt finare, bättre och större än så.

På s-mötet i måndags hade vi besök av nya utbildningschefen i kommunen. Hon pratade om vikten av en god skola. Att alla barn i vårt samhälle ska ges goda förutsättningar och möjligheter att lyckas i livet och att detta grundläggs i skolan. Och att det är därför skolan är så viktig. Alla kommer inte till skolan med samma förutsättningar, vi väljer inte våra föräldrar och våra villkor, men skolan ska GE ALLA goda förutsättningar. Så sant.

Men OM man nu hade kunnat välja föräldrar så skulle jag ha valt dig älskade syster. Du kommer att bli en helt magnifik mor. En stoltare moster till din son och syster till dig, finns inte.

Och för kalenderbitarna; han kom till oss strax efter lunch, klockan 12.10 för att vara exakt. Han vägde 3 250 gram och är 48 cm. Och snuttandets konst har han redan kläm på!

5 kommentarer:

Anna HW sa...

Åhhh vad kul! Gratulera din syster (o hela din familj :-)) så mycket!

Anonym sa...

Vilket söt liten krabat!!


/F

Johanna sa...

Grattis till att du har blivit moster och att E har fått en liten söt kusin. Förstår att du förutom att ge barnet ton av kärlek kommer se till att den är varm och snygg om huvudet. ;)

Annika Andersson Ribbing sa...

Hej och tack för grattisar!
Har framfört dem personligen till den lilla idag. Helt bedårande söt är han. Och nu har han dessutom blivit med namn; Elliott, fint namn på fin kille!

Ja Johanna, detaljen för kalufsen är faktiskt ordnad.. - hoppas allt är bra med dig och C!


A

Lotta sa...

Gråter och gråter när jag läser dina fina ord. Tack!

Vi älskar dig!