fredag 2 november 2007

Mera märkligt

är det att Porr-Berth vill köpa in sig i mitt lag. Kan jag verkligen fortsätta heja på AIK om han äger en del av mitt lag? Uuuhh..

Avdelningen märklig ömklighet står TV4 för. Deras naiva inställning inför sin del i Schenström-affären är faktiskt nästan komisk. Vi ska inte misstro journalistens objektivitet och professionalitet, nehej då. Han har inte gjort något fel, (ja förutom att använda sitt företags kreditkort på ett sätt som det finns tydliga regler emot då). Nu har han tagit en liten paus för han har haft det så tufft, förstår vi. Men chefen har fullt förtroende för sin medarbetare och räknar med att han kommer tillbaka till sin funktion.

Häromdagen var medieföretagets indignation stor över de nu välkända "pussbilderna". När medias företrädare granskas på samma vis som de de vanligen själva granskar vet tonläget inget tak. Och när det gäller att envist försvara och lojalisera sig med medarbetare som uppenbart har gjort stora tabbar går de så långt att det blir komiskt. Det finns inga nyanser. Ingen självkritik. Att Reinfeldt drabbas hårt av att förlora sin närmaste medarbetare råder det inget tvivel om. Frågan är hur mycket Tv4s anseende tagit skada. Och därigenom indirekt alla medier.

Hallå TV4 - var finns er självrannsakan?

2 kommentarer:

Felicia sa...

Det märkligaste av allt Annika, är att det inte tycks finnas en enda moderat att uppbringa som inte har ett kriminellt förflutet. Vad håller dom på med?

Annika Andersson sa...

Det satt en sympatisk m-man i SvT-studion imorse. Han lät trovärdig som företrädare för en laglydig moderat. Det stora utropstecknet i den diskussionen stod deras partisekreterare Schlingmann för när han fick frågan om han är förvånad att så många ledande moderater nu visar sig ha "lik i lasten". Han var nämligen inte förvånad..

Då är det lätt att instämma i din fråga; vad håller de på med?