tisdag 27 maj 2008

Hundratals mail var tre?


I den omdebatterade frågan att bygga sporthall/förskola/matsal och kök på Grantomta har det vid olika tillfällen från m-håll påpekats att det också finns en stark opinion för den föreslagna lösningen. Det har talats om hundratals mail som ställt sig bakom förslaget.

Jag har tyckt det varit konstigt inte fler än ett par stycken kommit till vår kännedom. Så jag kikade i akterna där all inkommande mail registreras. En flera centimeter tjock lunta. Väldigt många har skrivit till kommunen med sina synpunkter i ärendet. Alla negativa med olika motiveringar och argumentation. I den överfulla mappen återfinns tre undantag, tre mail som argumenterar för lösningen medan alla andra är kraftiga motståndare.

Jag undrar så var de andra hundratals mailen tagit vägen..? Så jag har skrivit en interpellation om detta inför kvällens fullmäktige.

UPPDATERAD kl 15.26:
Flera som opponerat sig har gått ihop och skrivit en debattartikel om det demokratiska underskottet vid hanteringen av denna fråga. Den publicerades i Nacka Värmdö Posten i tisdags och går att läsa här. Det måste vara rekordmånga undertecknare för ett inlägg.

1 kommentar:

Nathalie Sundesten Landin sa...

Haha det är roligt! Hos oss brukar folkpartisterna säga att de är nedringda om olika saker. När de satt i opposition under förra mandatperioden. Man undrar ju varför människor inte ringer de som har makten istället :-) Men så vet man ju sedan man jobbat inom politiken länge att när man är nedringd på en central organisation då är det fem personer med olika dialekter. Nedringd från HELA LANDET!!! Om man är nedringd i Sumpan så räcker det väl med... 1, 2 kanske 3. Av olika kön eller nåt...

Kram