tisdag 22 januari 2008

Härliga Helle


Får man ha en sån rubrik om en person man inte känner men liksom har spanat på både på kort och långt avstånd..? Nåja, jag står för det iallafall. Personen som avses är Klein. Helle Klein. Intelligent, engagerad och humanistisk i sin utgångspunkt nästan oavsett vilket ämne hon tagit sig an.

Nu läser jag i lokaltidningen av alla tidningar att hon ska hålla sin premiärgudstjänst som nybakad i kyrkans tjänst om några dagar. Grattis Nacka kyrka över kapet att få ha Helle hos er.

Jag överväger att gå och lyssna vid något tillfälle. Det får nog betraktas som något av dagens skräll, jag har inte varit frekvent i kyrkbänken sedan jag konfirmerade mig. Att Aftonbladet förlorar sin bästa kraft är trist, men jag har i ärlighetens namn inte varit någon storkonsument av tidningen det senaste decenniet. Det är för mycket "Bonde-söker-fru-nyheter" för att jag ska trivas med produkten.


Heja Helle!

5 kommentarer:

Janne Pettersson sa...

Oroa dig inte. Helle Klein kommer att fortsätta skriva krönikor i Aftonbladet, blogga och sitta i Aftonbladets styrelse. Fast det senare har man väl som läsare kanske inte så mycket direkt nytta av.

Annika sa...

Nej, det är ledaren man vill åt..


Annika

Eva sa...

=)
Du är utmanad!

http://evarundkvist.blogspot.com/2008/01/inte-nu-igen-sju-sanningar.html

Om du vill.../E

Anna sa...

En gräddtårta på födelsedagen fast du inte gilar grädde!!

Annika sa...

Skoj med utmaning, den ska jag kika närmare på! Vi har stor turbulens i Värmdö kring det du bloggade härom dagen, samverkansavtal kring gymnasieverksamheten som ska hanteras på ett extrainkallat nämndmöte imorgonkväll. Sen ska jag ta mig an utmaningen!

Gräddtårta är aldrig fel! Tusen tack. Eller iallafall trettiosex..! :-)

Annika