måndag 23 april 2007

God tid


Nej, det handlar inte om att passa tiden, att komma i god tid. Det handlar om att det är sparrissäsong nu. Läste i reklambladet att ett fräscht knippe kostar 14.50. Med lite riven parmesanost som får smälta ovanpå de gröna stänglarna tillsammans med liten, liten gnutta smör och något svalt att dricka till så är receptet på litet livskvalitet komplett.

Modell lyx är att klippa en halv skiva rökt lax och strö på toppen.

Det är en god tid!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hos mig "långt i norr" har bara fyra små sparrisknoppar stuckit upp någon centimeter. Det dröjer ännu någon tid innan sparrissäsongen flyttat ut från affären till sparrislandet. Men visst är det en härlig tid!

Annika Andersson Ribbing sa...

Hej Anna-Karin!
Var faktiskt inte medveten om att det går att odla sparris på våra breddgrader. Något att överväga till balkongodlingen..!