måndag 16 april 2007

Skönhetstipset jag kan leva utan


Läser i ett gratismagasin om ett enkelt sätt att bedra omgivningen om det vilda levernet natten före. Ta bara hemorojdsalvan "Xyliproct" och smeta på påsarna under ögonen - vips, de är borta!!

Uäck!


Istället borde jag ägna inlägget åt de viktiga nyheter som dagen faktiskt bjussat på. Alliansen har till exempel lagt fram sin första vårbudget på sådär en tolv år. Trots bästa tänkbara läge, med en högkonjunktur som snurrar och går och de flesta kurvor i rätt riktning, genomsyras ändå kommentarerna på webben och i tv:n av farhågor och oro. Överhettning.. Höjda räntor.. Inflationsrisk..

Borg ser ändå särdeles nöjd ut. Han talar om att fler jobb kommer till. Härom dagen talade han om att efter de stora ekonomiska reformerna med avskaffande av både fastighets- och förmögenhetsskatt, är det nu dags att söka reformer som gynnar de med lägst inkomst. Och så aviseras nu att värnskatten ska fimpas också! Sedär ja! Bra! Det kommer ju säkert finnas någon miljon kvar att göra en liten, liten, liten skattesänkning också för de som inte har. Så småningom. För skattemoralens skull.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hellre hemorojdsalva än moderatbudget om du frågar mig!

Anonym sa...

Bättre det än att sminka underlivet för att dölja nattens härjningar.

Annika Andersson Ribbing sa...

Bättre att sminka u-livet än en moderatbudget..? Får fundera på det där..