tisdag 29 maj 2007

Det är ingen ordning på allting


säger Findus i dotterns sagobok.

Det är som i Värmdös kommunpolitik. Idag damp det ned ett mail som meddelade att morgondagens kommunfullmäktige är inställt.

Istället ska vi ses nästa torsdag. Skälet sägs vara att kallelsen inte skickats ut i tid. Inte helt enkelt att få ihop besättningen, det är mycket att bestyra för de flesta i dessa tider, studenter, avslutningar och bråda dagar i största allmänhet. Jag hoppas att vi, trots lappkasten, får ihop ett fulltaligt gäng.

Om det till äventyrs bland läsarna är någon besviken hyresgäst hos Värmdöbostäder som tänkt pröva "lyckan" igen, med att bevista fullmäktige för att lyssna på debatten om straffavgift för hyresgäster, så får ni alltså boka om. Den sjunde juni är det som gäller nu.

Vi har också blivit kallade till ytterligare ett extra kommunstyrelsesammanträde i nästnästa vecka. Det är sjätte gången(!) på lika många månader sedan Alliansen tillträdde, som kommunstyrelsen ska mötas extra UTÖVER de planerade mötena ca en gång i månaden.

-Vad håller de på med, frågar mor som återigen får frågan om hon kan bistå oss som barnvakt någon timme tills J hinner hem. Ska det vara så här, undrar hon?

Det undrar jag med.

Tur att hon finns så nära och gärna hjälper till.

2 kommentarer:

Eva sa...

:-) Inställt pga för sen dagordning. Den var ny!

Anonym sa...

Haha, vilket antiklimax..!

Flis