onsdag 23 maj 2007

Nu startar klimatalliansen!


Många har hörsammat initiativet taget av Krister Nilsson, tidigare statssekreterare och Anna Hellgren Westerlund, gruppledare för miljöpolitiken i Värmdö.

Imorgonkväll äger första mötet rum. Klockan 18.30 i barn- och ungdomsförvaltningens lokaler på Mariagatan i Gustavsberg. I skrivande stund har ett trettiotal personer anmält intresse att vara med. Det är lokala politiker (samtliga partier utom ett har anmält deltagare), personer engagerade i olika miljöföreningar liksom "vanliga medborgare" som i lokaltidningarna eller via hemsidan sett att ett annorlunda arbete är på gång.

Välkommen dit du också!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Inte osmart.
Spårbilar, någon?

Annika Andersson Ribbing sa...

Joop!
Det har faktiskt diskuterats så konkreta detaljer som det. Också. På mötet kom ett trettiotal personer. Alla politiska partier var representerade liksom miljöföreningar med SNF i spetsen. Därtill kyrkan och några privatpersoner som hörsammat inbjudan.

Boka in tiden för nästa möte den 19 juni på kvällen!

Anonym sa...

Miljö och hälsofrågor finns det på värmdö?
Vattenfall verkar få som dom vill... ingen verkar bry sig om människors rädsla och oro när det gäller byggnader av transformatorstationer(ca.16m från tomtgräns) eller det viktiga strandskyddet.

http://blogg.aftonbladet.se/18988